Student Take-Off – 2014

  • Datum1 oktober 2014
  • LocatieKolonel Dusartplein
  • Genodigden10.000

360°-benadering van To The Point Events stuwt Hasseltse studenten naar kookpunt

In Hasselt is de Student Take-Off de eerste Grote Afspraak, met hoofdletter, voor 25.000 studenten. Het initiatief van hogescholen PXL en KHLim, Universiteit Hasselt en Stad Hasselt geldt in de Limburgse hoofdstad als het officieuze startschot van het academiejaar.

Sponsorwerving, veiligheid, programmatie, podiumregie, animatie, VIP-hospitality, communicatie, catering, interactie met de buurt, het organiseren van een tapcursus voor de vrijwilligers. Kortom een 360° benadering. Voor Student Take-Off doet To The Point Events het allemaal.

Met de steun van onder andere KBC, Red Bull, Jim Mobile, Provincie Limburg en Kinepolis trakteerden we de studentikoze massa op een gratis event, gekruid met enkele bekende namen. Nadat het frisse Duplicate het publiek op temperatuur gebracht had, kregen de ideale schoonzonen van de Romeo’s de heupen collectief in beweging. De apotheose had een behoorlijk Limburgs tintje: Regi sloot ‘voor eigen volk’ af met een gesmaakte DJ-set. Ook de studenten zelf etaleerden hun talent: tussen de optredens van deze kleppers door lieten enkele jeugdige DJ’s vanuit de Jupiler Stage hun beats over het Dusartplein schallen.

Tussen al dit feestgedruis vond ook de jaarlijkse Student Trophy (een competitie met uitdagende proeven tussen studentenverenigingen en vriendengroepen) plaats. Winnaar van dit jaar was het roeiteam van de UHasselt.

Wil je weten waarom To The Point Events voor het 6de jaar op rij met grote onderscheiding slaagde? Herbeleef de Student Take-Off in deze aftermovie.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES