Discover Belgium, Belgian Journey & Invited Antwerp – 2018

  • BedrijfWEAREONE.world
  • Datum19 juli 2018
  • LocatieAntwerpen
  • Genodigden3.500 + 5.000 per event

De laatste twee weken van juli stonden volledig in het teken van Tomorrowland. Voor het zesde jaar op rij verzorgden we de Belgian Journey. Twee donderdagen vol verrassingen voor 3.500 internationale gasten uit 84 landen. De ideale opwarmer voor het wereldberoemde festival.

Met stadsplan en infoboekje in de hand, verkenden de gasten op eigen houtje het stadscentrum van Antwerpen. Op verschillende locaties kreeg men de kans om een stukje België te ontdekken. Samen met telkens 5.000 extra gasten barstte aan het eind van de dag een heuse party los aan het MAS: Invited Antwerp. Het plein aan de voet van het MAS werd volledig gedecoreerd om, met hulp van een indrukwekkende DJ line-up: YVES V – REGI – MATTN, BASSJACKERS, … helemaal in de Tomorrowland-sfeer te komen.

Beleef het zelf in de aftermovie. It feels like it was yesterday…

De Discover Belgium-gasten kregen voor de 3de keer op rij de kans om in de eerste week voor het festival ons Belgenland op exclusieve manier te ontdekken. We brachten een bezoekje aan Brussel, Brugge, Gent en Antwerpen. Ze proefden van Belgisch bier, fietsten langs de Brugse reien en ervaarden de Gentse feesten vanop het water met een boot. Zo werden ze ambassadeurs voor het leven.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES