Bollekesfeest – 2015

  • BedrijfStad Antwerpen
  • Datum20 augustus 2015
  • LocatieAntwerpen
  • Genodigden200.000

Bollekesfeest 2015: 200.000 bezoekers

To The Point Events mocht -na het winnen van een pittige pitch- voor de eerste keer de logistieke coördinatie van het Bollekesfeest doen. Voor zij die het niet kennen: dit is een uniek feest waar de bezoekers in hartje Antwerpen vier dagen lang kunnen genieten van al het beste dat Antwerpen te bieden heeft. Livemuziek van heel wat bekende artiesten, smakelijke (streek)producten, gegidste wandelingen, de handjesworp, marktjes op de Vrijdagmarkt en uiteraard heel wat verfrissende Bollekes. Het feest bood dit jaar -naast de bekende klassiekers- bijkomende muziekpodia, een extra lange picknicktafel met ‘High-tea’ en meer speelruimte dan ooit voor de kinderen. Onder de stralende zon werd het een groot succes.

Bekijk hieronder de leuke sfeerimpressie

Enkele cijfers:

· In totaal bezochten 200.000 mensen het Bollekesfeest.
· Op vier dagen tijd werd er 20.000 liter Bollekes verbruikt.
· Tijdens de Handjesworp werden er 15.000 chocolade handjes geworpen.
· Op de internationale markt smulden bezoekers van specialiteiten uit niet minder dan 30 landen.
· Het zomeraperitief lokte ongeveer 8.000 dorstigen.
· Er werden 110 High-tea manden met streekproducten verkocht en met smaak leeggegeten.
· 28 bands en dj’s gaven het beste van zichzelf op de Grote Markt, de Groenplaats en het Steenplein.
· Er waren 60 gegidste wandelingen doorheen de stad, een fietstocht en een havenrondvaart, waaraan in totaal een 1500-tal mensen deelnamen.

Om een en ander in goede banen te leiden zijn we met het hele team gedurende 10 dagen naar Antwerpen verhuisd. En we hebben natuurlijk al veel evenementen in Antwerpen gedaan maar deze was toch enorm intens en smaakt naar meer. Het was een bijzonder fijne samenwerking met het organisatiecomité, de talrijke vrijwilligers en al de diverse leveranciers die bijgedragen hebben tot een super tof event. Doe ze nog eens vol!

 

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES