Chambers Trophy – 2013

  • BedrijfKamer van Koophandel Limburg
  • Datum6 september 2013
  • LocatieAbdij van Herkenrode

De Chambers Trophy is een naam als een klok in teambuilding-land. Dit jaarlijkse bedrijfsevenement is het grootste event in zijn soort. Stilstaan is echter achteruitgaan. Daarom sleutelden we dit jaar aan de succesformule: we doken met Voka – Kamer van Koophandel Limburg het nachtleven in.

De formule van de Chambers Trophy is even gekend als ijzersterk: een 100-tal Limburgse bedrijventeams treden met elkaar in competitie. Tijdens de proeven wordt hun conditie, denkvermogen en behendigheid op de proef gesteld.

Deze editie werd ‘The Night Games’ gedoopt. De Chambers Trophy-gladiatoren doken immers niet ’s zaterdags overdag maar wel vrijdagavond de arena in: de Abdij van Herkenrode was gehuld in een mystieke duisternis. Het team van Carglass wist zich het best aan te passen aan de nachtelijke omstandigheden en sleepte de overwinning in de wacht.

Lees meer over de Chambers Trophy op Made in Limburg, bestudeer de einduitslag en de foto’s op de officiële website van Chambers Trophy of geniet van het sfeerverslag van TV Limburg.

Meer Teambuilding Cases:

MEER REFERENTIES