Inhuldiging nieuw hoofdkantoor JBC – 2013

  • BedrijfJBC
  • Datum14 oktober 2013
  • Locatie hoofdkantoor JBC
  • Genodigden600

De hoofdzetel van modeketen JBC verhuist naar Houthalen-Helchteren, en dat moest gevierd worden. Niet 1, niet 2, maar 3 keer op één week tijd. De geranten (gerantenmeeting), het personeel (family day), de zakelijke relaties: iedereen werd warm ontvangen in het nieuwe nest. 

Tijdens de officiële opening konden de gasten ongegeneerd spieden achter de schermen van de modieuze Limburgse trendsetters. Zelfs politieke zwaargewichten als Ingrid Lieten en Kris Peeters ontdekten vol bewondering het opvallende hoofdkwartier, gekenmerkt door veel glas, hout en flexibele ruimtes.

Eindstation van de rondleiding was een transparante tent, waar presentatrice Anne De Baetzelier en artiest Maarten Cox iedereen met open armen opvingen. De pittige receptie werd gekruid met speeches van zaakvoerders Bart en Ann Claes, maar ook met een buitengewoon buffet.

Met de constructie van het gebouw is een investering van 16 miljoen euro gemoeid. Mensen een leuke avond bezorgen, dat is echter onbetaalbaar, figuurlijk dan toch.

Meer Bedrijfsfeest Cases:

MEER REFERENTIES