Installatie- en Energiebeurs Lambrechts: nieuwe locatie, nog meer animo – 2014

  • BedrijfLambrechts NV
  • Datum11 oktober 2014
  • LocatieLimburghal
  • Genodigden3.300

Wie (ver)bouwt doet dat tegenwoordig op een energiezuinige manier. Want dat is milieu- én budgetvriendelijk. Op 11 en 12 oktober ontdekten duizenden bezoekers in de Genkse Limburghal de nieuwigheden op vlak van ventilatietechnieken, warmtepompen en andere energietoepassingen: water- en warmtespecialist Lambrechts vond voor de 6de keer een energieke partner in To The Point Events voor zijn Energiebeurs.

Na de voorbije, succesvolle edities waaide er een frisse wind door de Installatie- en Energiebeurs. De nieuwe locatie (de Limburghal in Genk) ging gepaard met een gloednieuw concept, dat duidelijk in de smaak viel bij de bezoekers.

‘s Zaterdags genoten 1.300 vakmensen, installateurs en verkopers van een attractieve tweetalige avondshow. Na het razend spannende finalespel mocht de winnaar kiezen tussen een nagelnieuwe Renault Kangoo, een Harley Davidson of een reischeque ter waarde van 8.500 euro. In de strijd om de hoogste eer waagden ze zich zelfs in een heuse boksring.

Op zondag zwaaiden de deuren van de Energiebeurs open voor het grote publiek. Meer dan 2000 bezoekers proefden van de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Als kers op de taart waren zij live getuige van de prijsuitreiking van de ‘Lambrechts design award 2014’. Maar liefst 34 creatievelingen trachtten het meest indrukwekkende toiletpotdesign te creëren.

Ontdek de nieuwe setting in deze video.

Meer Beurs & Congress Cases:

MEER REFERENTIES