Ploegvoorstelling KRC Genk – 2013

  • BedrijfKRC Genk
  • Datum13 juli 2013
  • LocatieHotel Stiemerheide

To The Point Events organiseerde ook dit jaar de ploegvoorstelling van voetbalclub KRC Genk, naar goede gewoonte in Hotel Stiemerheide.
 Het werd geen bombardement van saaie speeches, maar wel een heuse talkshow, deskundig in goede banen geleid door VRT-sportjournalist Stef Wijnants.

Tijdens een geanimeerd live studiogesprek passeerden alle bepalende clubfiguren de revue: voorzitter Herbert Houben, algemeen directeur Dirk Degraen, sportief directeur Gunter Jacob, commercieel directeur Stephan Poelmans en last but not least het trainersduo Mario Been en Pierre Denier.

De interviews werden ingeleid met videofragmenten van de sportieve hoogtepunten van afgelopen seizoen.
 Elke KRC-fan of journalist kon de persvoorstelling ook vanuit zijn luie stoel volgen: op www.krcgenk.be kon je dit evenement van begin tot eind bekijken via live stream.

In de marge van de persvoorstelling nam ere-gouverneur Hilde Houben-Bertrand als voorzitter van ‘Een Hart voor Limburg’ een cheque van 4.000 euro in ontvangst. Dit naar aanleiding van een actie van Carglass, één van de sponsors van KRC Genk, dat per doelpunt 50 euro stortte aan deze organisatie. Of hoe de Genkse doelpuntenkermis van afgelopen seizoen niet alleen de supporters aan het juichen bracht, maar ook de hulpbehoevende Limburgers ten goede komt.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES