Student Take-Off – 2013

  • Datum2 oktober 2013
  • LocatieDusartplein Hasselt
  • Genodigden10000

Hasselt is niet alleen de ‘hoofdstad van de smaak’, het ontpopt zich de laatste jaren ook tot een echte studentenstad. To The Point Events organiseerde al voor de 5de keer op rij de Student Take Off: duizenden studenten zetten het academiejaar knallend in.

Student Take Off 2013 is een gratis event voor de studenten van de hogescholen PXL en KHLim en universiteitUHasselt. De volksbijeenkomst is uitgegroeid tot een vaste studentikoze afspraak en geldt als officieus startschot van het nieuwe academiejaar.

‘Blinkt oktober in zonnegoud, de winter volgt dan snel en koud’, zo luidt een bekende weerspreuk. De zon was in ieder geval van de partij op 2 oktober, met in haar zog artiesten als Lili Grace, Sweet Coffee en Ego Troopers.

Vooral meester-entertainer Bart Kaëll zette het Kolonel Dusartplein in vuur en vlam. Tussen zijn culthits ‘De Marie-Louise’, ‘Samen in de zon’ en ‘Zeil je voor het eerst’ door waagden enkele durfallen zich aan een bungee-sprong. Studentenverenigingen legden elkaar het vuur aan de schenen tijdens de Student Trophy, een reeks uitdagende proeven. De afterparty, die plaatsvond in de Ritz Building, bezorgde de Hasseltse studenten een ultieme kick.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES