Vandersanden – 2018

  • BedrijfVandersanden
  • Datum19 januari 2018
  • LocatieSouverein
  • Genodigden2000

Het mooiste maak je samen

2017 was een topjaar voor Vandersanden groep. Door diverse overnames groeide de groep zowel in binnen- als buitenland. Om hun werknemers en klanten te bedanken, nodigden zij iedereen uit op een tweedaags event. Samen met het event-team van Vandersanden maakten we iets moois. Ontdek het in de unieke sfeerimpressie.

We dompelden klanten, leveranciers, eigen werknemers en familie onder in een gezellige thuissfeer, volledig in het thema van de avond: Voel je thuis.

Via de history lane kwamen de gasten in de woonkamer, waar ze van de ene verrassing in de andere vielen. Het internationale gezelschap werd verwend met verschillende hoogstaande acts en verfijnde catering. Naast de grote woonkamer, onthulden we doorheen de avond diverse kamers: de keuken, de speelkamer, de zithoek en de tuin. Elke kamer met zijn eigen herkenbare invulling.

De verrassing was compleet bij het verschijnen van het alomgekende Scala & Kolacny Brothers. Zij brachten de feestavond op gang, om vervolgens af te sluiten met een partyband en dj.

Het mooiste maak je samen!

Meer Personeelsfeest Cases:

MEER REFERENTIES