10 goede redenen om deze zomer je ‘eigen pretpark’ te bouwen

Plannen om in de zomer met uw medewerkers en hun gezin naar een pretpark te trekken? Kies niet voor de makkelijkste (en saaiste) weg, maar bouw samen met To The Point Events uw eigen ‘pretpark voor één dag’. 10 goede redenen om niet te kiezen voor een eentonig pretparkbezoek, maar een betoverende Family Day op maat van uw bedrijf uit te denken.
1. Voor ieder wat wils
Een Family Day is de perfecte gelegenheid om te genieten met heel het gezin. Maar ook eenoudergezinnen, vrijgevochten vrijgezellen en kinderloze koppels verdienen een memorabele dag. Regel nummer één is simpel: zorg dat er voor ieder wat wils is. Voor waaghalzen en stille genieters, voor sportievelingen en regelrechte luierikken, voor realisten en dromers.
2. ROI – ROO
Als bedrijf verwacht u van zo’n familiedag een ROI (return on investment). Een Family Day is de perfecte manier om uw werknemers op gepaste wijze te bedanken voor hun jarenlange inzet en trouw. Het resultaat is navenant: tevreden en gelukkige werknemers zijn gedroomde ambassadeurs voor jouw bedrijf.
3. Zet je eigen bedrijf in de kijker, niet het pretpark
In een pretpark zit je in een keurslijf: de mogelijkheden op vlak van branding zijn tot een minimum herleid. Een eigen ‘pretpark’ op een unieke locatie kunt u als bedrijf volledig inrichten naar eigen smaak, zodat jouw werknemers de bedrijfscultuur proeven, voelen en ruiken.
4. Verpersoonlijk je missie en visie 
Een personeelsevent is een ideale gelegenheid om de missie en visie van uw bedrijf in te printen of een goed doel te promoten. In een pretpark is die manoeuvreerruimte veel beperkter.
5. Droge pretparkkost of culinaire ‘hapjes van het huis’?
U zou versteld staan van de creatieve mogelijkheden om betaalbare én gevarieerde catering op maat te organiseren. Alles is in ieder geval beter dan die vettige hamburger, half doorbakken pizza of kant-en-klare pretparkpasta. Ongezond, niet voor fijnproevers en bovendien behoorlijk prijzig.
6. Een vrije dag of onbetaald overwerken? 
Hoe u het ook draait of keert, een pretparkbezoek moet nog altijd georganiseerd worden. Zowel voor als tijdens deze dag is uw personeel in de weer. Ongestoord genieten is er voor dit kransje ongelukkigen niet bij. To The Point Events kan uw team en hun gezin volledig ‘ontzorgen’. Het enige wat u zelf moet doen, is genieten.
7. Een duurzame relatie of een anoniem bezoek? 
Elk jaar een ander pretpark bezoeken, dat betekent elk jaar onbekende contactpersonen en een aanpak die al eens durft variëren. Bij To The Point Events heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt. Wij creëren een vertrouwensband: wij leren uw bedrijf van binnen en van buiten kennen, zodat we een event op maat uit de hoge hoed kunnen toveren.
8. Trendwatcher
Dankzij de nauwe band tussen To The Point Events en The Fungroup hebben we altijd spectaculaire nieuwigheden in huis. Daarnaast volgen we de laatste trends en weetjes in de sector op de voet, zodat we u kunnen blijven verbluffen.
9. Kleuren binnen de lijnen van het budget
Het budget voor een pretparkbezoek is makkelijk te becijferen. Wil u dat uw ‘Family Day’ weken na datum nog steeds het gespreksonderwerp is tijdens de lunchpauze? Ga dan met ons de uitdaging aan: met hetzelfde budget creëren wij een familiedag die een pretparkbezoek vele malen overtreft.
10. IJzersterke reputatie
Op 7 jaar tijd bouwde To The Point Events een ijzersterke reputatie op. Onze creativiteit verrast klanten, onze naam klinkt ondertussen vertrouwd in de oren. Dat succes blijft niet onopgemerkt: de afgelopen jaren sleepten we twee keer op rij een BEA-Award (Benelux Event Award) in de wacht.
https://vimeo.com/77386365