VKW Limburg Happening: positivisme overheerst!

Meer dan 1000 topondernemers en politici verzamelden opnieuw in het unieke kader van de Landcommanderij van Alden Biesen voor een ontmoeting in Stijl. Waarbij het positivisme duidelijk merkbaar was. De ondernemers in Limburg zitten zeker niet in zak en as, maar stropen de mouwen op en bewandelen de weg van de innovatie voor groei in Limburg.

De extreem koude omstandigheden zorgden voor een paar extra uitdagingen voor onze partners. De tentenjongens van Veldeman zijn natuurlijk wat gewoon en zij zorgden opnieuw voor een schitterende tent op het binnenplein. Omdat we telkens vernieuwing blijven zoeken, werd samen met onze partner Total-e enorm grote en speelse lampenkappen ontworpen. Deze unieke eye-catchers werden door de gasten zeer enthousiast onthaald en zullen we in de toekomst zeker nog in andere settings kunnen inzetten. De talrijke feeërieke kaarsen bij de entree, onze immer knappe en sympathieke hosts en hostessen, een schitterend ontvangstkoor, Katerine & band, Maarten Cox & Tri-plex, waren de ingrediënten van een geslaagd netwerkconcept. Carpe Diem zorgde voor oog- en tongstrelende topgerechten met aangepaste dranken.

Als evenementenkantoor zijn wij blij om te kunnen werken met toppartners die ook allemaal een topresultaat nastreven. Het verhaal van de ketting en de schakels…