ASAP HR Group Start 2015 in stijl  

ASAP HR Group realiseerde in 2014 een recordomzet van zo maar eventjes 150 miljoen euro. Dat moest natuurlijk in stijl gevierd worden. Samen met To The Point Events werd het thema ’20-150’ in het leven geroepen. Een nieuwjaarsparty met alles erop en eraan. Lekker eten, genoeg drank, leuke muziek, een leuke locatie en… een heuse gateau, versierd met vuurwerk.

Voor één keer werd er eens niet afgeteld om het nieuwe jaar in te zetten, maar telden we samen op naar 150. Het moment om het feest echt te laten losbarsten. Frans- of Nederlandstalig personeel? Het maakte niet uit, iedereen had de avond van zijn of haar leven. De nieuwe locatie, La Gare 27, in het hartje van Antwerpen was de thuishaven voor dit uitbundige feestje. Onbekend terrein, maar voor het flexibele team van To The Point Events vormt dat geen probleem.

To The Point Events stond in voor de evenementiële en logistieke ondersteuning van de klant voor dit evenement. Geniet mee van bijgevoegde compilatievideo en daag hen uit om ook voor u het verschil te maken!

To The Point Events sluit 2014 schitterend af.

To The Point Events kende in 2014 opnieuw een mooie groei met tal van toffe, spraakmakende evenementen. Daardoor hebben ze hun team kunnen versterken met Bart Verhaegen (dus nog een Bart) en Stijn Lambrechts.  De case van 50 jaar Van Zon werd geselecteerd voor de finale van de BEA-awards. In een onderzoek van Experience werden ze uitgeroepen tot top 3 van de meest gewaardeerde evenementenkantoren in de Benelux. Je kan ook in 2015 weer heel wat spektakel van hen verwachten. Meer info vind je op hun vernieuwde website: www.tothepointevents.be.