Belgian Journey wint Toerisme Vlaanderen award

Afgelopen zomer bezorgde To The Point Events, samen met Salto en A&D Evens, 600 uitverkoren buitenlandse bezoekers van het dancefestival Tomorrowland een onvergetelijk onthaal in België. ‘Belgian Journey’, zoals deze feestelijke snelcursus België gedoopt werd, viel niet alleen in de smaak bij de danceliefhebbers. Toerisme Vlaanderen bekroont het event namelijk met een heuse award.

In een vorige nieuwsbrief verklapten we al dat To The Point Events genomineerd was voor de award van Toerisme Vlaanderen. Sindsdien prevelde To The Point Events heel wat schietgebedjes. Met succes: de case ‘Belgian Journey’ kwam als winnaar uit de bus in de categorie ‘beste marketingcampagne’. Een erkenning waar we ontzettend fier op zijn.

Mogelijk prijkt er binnenkort nog een award in onze prijzenkast. Ook dit jaar dingt To The Point Events namelijk mee naar de felbegeerde BEA-Awards (die de beste evenementenkantoren in België, Nederland en Luxemburg bekroont). De eerste horde is alvast genomen: met onze case ‘Belgian Journey’ zitten we in de tweede ronde. Op 27 maart kennen we de winnaar, dus duim voor ons!