Beter een goede buur dan een verre vriend

Zonhoven is een vruchtbare bodem voor ondernemerschap, dat wisten wij bij To The Point Events al langer. Een besef dat duidelijk ook is doorgedrongen bij Van Hoof & Schruers, één van de grootste onafhankelijke Limburgse verzekeringskantoren. Zij openden immers een gloednieuwe vestiging in Zonhoven city, op een steenworp van ons hoofdkwartier. 
To The Point Events mocht voor de kersverse buren een stijlvolle openingsreceptie  organiseren. Zaakvoerders Marc Maas, Chris Schruers en Michel Pietersil braken het ijs door met gepaste trots het woord tot de genodigden te richten. Vervolgens trakteerden een 30-tal fiere werknemers het gezelschap op een rondleiding door het nagelnieuwe complex. Het 1.640 m² grote kantoorgebouw onderstreept de groeiambities van VHS: er is immers nog plaats voor 15 extra medewerkers.
Na een wervelend walking dinner zetten Maarten Cox en Tri-Plex het zwoele zomerse feest in, dat in de late uurtjes werd afgesloten op de ritmische beats van de guest-DJ.
Langs deze weg heten wij Marc, Chris, Michel en hun collega’s van harte welkom. Wij wensen onze buren veel zakelijk succes en werkplezier !