Bizzlink 2014 slaat vleugels uit naar Nederland en Kempen

Op 2 en 3 oktober 2014 stellen heel wat topbedrijven zich voor aan de buitenwereld tijdens Bizzlink, de ondernemersbeurs in Lommel. Dit jaar zijn niet enkel de Noord-Limburgse bedrijven aanwezig, ook ondernemingen uit Noord-Brabant (Nederland) en de Antwerpse Kempen tekenen present. 

2012 was een mijlpaal. In 2012 werd een jarenlange traditie nieuw leven ingeblazen: onder de naam ‘Bizzlink’ vond na enkele jaren radiostilte opnieuw een zakenbeurs plaats in Lommel. Bedrijven uit Lommel en omstreken presenteerden zich flitsend aan klanten, partners en leveranciers. De beurs lokte heel wat bezoekers.

 

De vleugels uitslaan

Na het succes van 2012 besloot de organisatie de lijn door te trekken. Waar in de vorige editie het accent vooral lag op Lommel, verbreden we nu ons draagvlak, onder het motto ‘samen ondernemen’. Alle ondernemers uit Noord-Limburg, dé economische groeipool in onze provincie, slaan de handen in elkaar. Concreet betekent dit dat alle ondernemersclubs en bedrijvenverenigingen in de regio de schouders onder Bizzlink zetten.

Maar Bizzlink steekt ook de hand uit naar ondernemers buiten de provincie. Door onze actieradius uit te breiden naar de Antwerpse Kempen en het Nederlandse Noord-Brabant ontpoppen we ons tot een grensoverschrijdende beurs.

 

Programma

De twee B-to-B beursdagen vinden plaats op donderdag 2 oktober 2014 en vrijdag 3 oktober 2014, telkens van 13u30 tot 20u00. Bezoekers kunnen doorlopend kiezen uit workshops of lezingen van gastsprekers. De VDAB organiseert ook een jobdate, waar bedrijven zich presenteren aan werkzoekenden.

https://vimeo.com/53852414

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Ann Martens via 011 39 70 80, 0476 32 25 85 ofann@tothepointevents.be