BRUISENDE CHEMISTRY DAY 2011

Meer dan 6.000 bezoekers konden op 21 en 22 mei genieten van een unieke opendeurdag bij Tessenderlo Chemie. To The Point Events bracht chemie tot leven met een variatie aan activiteiten van sky-watch tot feestweide.

Jaar van de Chemie Expo

Naar aanleiding van het ‘Internationaal Jaar van de Chemie’ creëerde To The Point Events een tentoonstelling omtrent de geschiedenis van chemie. Deze spraakmakende expo vond plaats in een tentencomplex bestaande uit indrukwekkende witte halve bollen gebouwd voor het brede publiek. De druk bezochte expo was dé aandachtstrekker om het grote publiek op een bijzonder toegankelijke manier te introduceren in de wondere wereld van de chemie.

Ontdek het Productieterrein

Bezoekers konden ook het productieterrein van Tessenderlo Chemie bezoeken op de Chemistry Day 2011. Via een busrit werd men begeleid door de site en konden aanwezigen een kijk nemen hoe het er nu echt aan toe gaat in de chemiesector.

Relaxen op de feestweide

Het nuttige werd aan het aangename gekoppeld met een heuse feestweide op de chemiesite. Bezoekers konden na de interessante expo en de ontdekkingstocht van het productieterrein relaxen op de feestweide. Speciaal op deze feestweide was de Sky-Watch, waar je Tessenderlo Chemie kon ontdekken op 50m hoogte.

To The Point events werkt steeds op maat van de klant. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek over uw evenement of idee!