De kracht van ons team

Een half jaar geleden werden wij door een onafhankelijk onderzoeksbureau verkozen in de top 3 van meest gewaardeerde evenementenkantoren in de Benelux. Iets waar wij natuurlijk bijzonder trots op zijn. Als men ons vraagt wat ons geheim is dan is dat simpel: dat zijn de mensen! Graag stellen wij het volledige team van To The Point Events aan u voor.

Zaakvoerders Stefan Kerkhofs en Bart Koninckx leiden het bedrijf met vaste hand. Daar waar Stefan zich hoofdzakelijk bezig houdt met de creatieve invulling van ieder event, houdt Bart zich bezig met het onderhouden van onze commerciële contacten en het zoeken van nieuwe klanten.

Senior Projectmanager Reinhilde Degros overwon al heel wat eventbalkjes, maar dartelt nog steeds vrolijk rond op ieder event. Onder haar goedkeurend oog geven onze leveranciers iedere keer weer het beste van zichzelf om alles tot in de puntjes te verzorgen voor onze klanten.

Projectmanagers Bart Verhaegen en Stijn Lambrechts galloperen rustig in de wei, genietend van het groene gras. De visuele input van Bart en de sappige teksten van Stijn zorgen steeds weer voor een pracht van een presentatie die iedere potentiële klant overtuigt om met ons in zee te gaan.

Intussen staat Ann Martens steeds paraat in onze back-office om klanten en leveranciers met raad en daad bij te staan. Daarenboven verlicht ze de lasten van onze projectmanagers door alle papierwerk steeds punctueel te behandelen.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog talrijke vaste freelancers en leveranciers die samen met ons – telkens opnieuw – naar perfectie streven.