De Wondere Wereld van Warsco Units

Tijdens het openingsevent van Warsco Units slaagde To The Point Events erin om 600 gasten te laten binnenstappen in een wondere wereld van tijdelijke huisvesting. Ze beleefden er bovendien een verrassende apotheose en gingen naar huis met open mond, letterlijk met verstomming geslagen! Met woorden niet te omschrijven, dus het is een must om ook de beelden te bekijken!

Bij ontvangst werden de gasten meegenomen op een tocht doorheen de Warsco-wereld, waar de eindeloze mogelijkheden van de units live getoond werden. Opstappen op een trein, om vervolgens door een school, een kindercrèche, een ziekenhuis, een kantoor, vergaderruimte,  refter en een woonkamer te passeren en uit te stappen uit een slaaptrein.

De productiehal van het bedrijf was voor de gelegenheid omgebouwd tot feestpaleis. Maar voor de apotheose van de avond trok To The Point Events naar buiten. Een onwaarschijnlijke show, opgebouwd rond het wagenpark van het bedrijf, een choreografie met een volledig gesynchroniseerd klank- en lichtspel, afgesloten met een spetterende vuurwerkshow vanaf de torenkraan. Bekijk hier de sprekende beelden. Wedden dat ook u met verstomming geslagen zult zijn?!

Een aantal prominente gasten waren actief in de show betrokken: minister Jo Vandeurzen, gouverneur Herman Reynders & burgemeester Wim Dries. Zij staken hun enthousiasme over deze ‘werkelijk wonderlijke beleving’ niet onder stoelen of banken.