Het Mooiste Moment van Reinhilde: diner-spektakelshow in Tour & Taxis

Projectmanager Reinhilde is een vertrouwd gezicht binnen To The Point Events. De voorbije jaren stond ze aan de wieg van heel wat mooie evenementen. Maar die legendarische begindagen, die staan voor altijd in haar geheugen gegrift. Een terugblik naar 2010.
Hét moment in het To The Point Events – tijdperk van Reinhilde is het spraakmakende personeelsfeest van Infrax. De 1600 personeelsleden van Infrax waanden zich een avond lang in het Circus van Monte Carlo: een zinnenprikkelend event in een sfeervol Tour & Taxis.
Het voorafgaandelijke verhaal is minstens even magisch. Reinhilde Degros: “In maart 2010 vertelde mijn beste vriendin over een fantastisch personeelsevent van Infrax. ‘Zoiets zou jij ook moeten organiseren’, klonk het enthousiast.”
“Als bij toeval belandde op 22 maart 2010, een dag voor mijn 24ste verjaardag, een artikel over dat personeelsfeest in mijn mailbox. Het bleek de duw in de rug die ik nodig had. Wie niet waagt niet wint, dus stuurde ik een spontane sollicitatiebrief naar To The Point Events.”
“Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Na een twee uur durend verkenningsgesprek met Bart ging ik dolenthousiast naar huis. Twee maanden nadien kwam het verlossende telefoontje: er was een vacature. Aan het eind van het tweede (veel kortere) gesprek schotelden Bart en Stefan mij een enorme uitdaging voor: ik mocht het volgende personeelsfeest van Infrax organiseren.”
“Nauwelijks een jaar later was ik, Reinhilde, de projectmanager van ‘A night at Monte Carlo’. Het werd een ongeziene diner-spektakelshow rond het thema ‘circus’. Toen mijn beste vriendin mij na afloop feliciteerde, kon ik mijn vreugdetranen niet onderdrukken. Wat een onvergetelijk moment, persoonlijk én professioneel.”
https://vimeo.com/22940992