Hoogmartens wegenbouw: 50 jaar oud, maar springlevend

Hoogmartens wegenbouw is een warm, hedendaags familiebedrijf dat Vlaams marktleider is in het onderhouden en renoveren van wegen. Hoogmartens bestaat dit jaar 50 jaar. Een mijlpaal die het bedrijf niet onopgemerkt voorbij liet gaan.

Een vierhonderdtal genodigden waren getuige van straffe, leuke en soms ook ontroerende verhalen. Verhalen die drie generaties Hoogmartens overspanden, met als rode draad de oerdegelijke Vlaamse ondernemingsgeest: de familie Hoogmartens staat synoniem voor gezonde ambitie en durf.

Armand Schreurs zorgde voor een vrolijke noot, door verschillende aanwezigen te ‘slachtofferen’ voor zijn poppentribunaal. Cleymans & Van Geel, de covergroep van bloedbroeders Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, pikte hier naadloos op in: zij wisten de gasten te charmeren met een originele interpretatie van Nederlandstalige evergreens.

Onze opdrachtgeefster was lyrisch over een avond boordevol pakkende interviews, filmpjes, special-acts en muzikale voltreffers:

“Hartelijk dank voor de fantastische organisatie van ons jubileum. We hoorden niets dan positieve reacties. Iedereen vond het een geslaagde avond die ze nooit eerder hebben meegemaakt. We hebben het er nog dagelijks over op de werkvloer.”