Management Assistant van het jaar

Management assistants staan in het bedrijfsleven vaak in de schaduw van hun manager. Voor To The Point Events zijn ze echter van goudwaarde. In 90% van de gevallen zijn zij ons aanspreekpunt en de drijvende kracht achter het event. Met plezier veranderen wij hun lasten in lusten. Dat is ook de reden waarom wij dit jaar voor het derde jaar op rij partner zijn van de Management Assistant Day van Voka. Voor ons staan deze assistants namelijk elke dag op de eerste rij! De winnaar van dit jaar is  Diana Rennen (Amcor Flexibles). Nogmaals een dikke proficiat!

Amcor Flexibles in Halen heeft de beste management assistant van Limburg. Diana Rennen werd tijdens de Management Assistant Day van Voka – Kamer van Koophandel Limburg verkozen tot Management Assistant van het jaar. Diana volgt hiermee Ann Reggers van Pregis op. Net niet winnaars waren Eliane Daenen (Sint Trudo Ziekenhuis), Laura Geladi (ACP Belgium NV) en Laura Lioi (Gielen Trading BVBA). De Management Assistant Day vond plaats in het Holiday Inn hotel in Hasselt. Meer dan 100 management assistants kregen oa een initiatie in geurmarketing en een aantal vergadertips.

Een jury bestaande uit Johann Leten (gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg),  Debbie Mucke (voorzitter Netwerk management assistants van Voka – KvK Limburg), Christel Linsen (secretaris Netwerk managementassistants), Kim Plevoets (KHLIM – afdeling Management Assistants), Brigitte Remels (PXL – afdeling Officemanagement)  en Kristien Rogiers (training en coaching Inpare) beoordeelde de ingediende dossiers en koos Diana Rennen als uiteindelijke winnaar.

Peter Voortmans, general manager van Amcor omschrijft Diana als 1 uit de 10.000. “Diana kan geweldig goed coördineren, motiveren en inspireren. Ze is flexibel en creatief en helpt onze organisatie werkelijk groeien.”

Vorige winnaars management assistant van het jaar:

2010: Liliane Pulinx (Gerechtsdeurwaarderskantoor Smeets Marcel, Sint-Truiden)

2011: Nathalie Graller (Etalentis, Hasselt)

2012: Nathalie Gilson (Carglass, Hasselt)

2013: Annick Germeys (Jessa Ziekenhuis, Hasselt)

2014: Ann Reggers (Pregis, Wellen)

De Management Assistant Day werd georganiseerd in samenwerking met: Oak Concepts, Secretary Plus, Licata, Holiday Inn, Trius, Carbon Sense City Spa, Alk reizen en To The Point Events.