‘Nu zie ik het leven door een roze bril’

Zo luidt een zin uit de hit ‘Mooi, het leven is mooi’ van de onovertroffen Will Tura. Een zin die perfect van toepassing is op de gang van zaken bij To The Point Events. Ondanks de krimpende markt kunnen we nog steeds mooie groeicijfers voorleggen. Ook de toekomst oogt rooskleurig, met klassiekers zoals de beurs van Lambrechts in de Ethias Arena en de Student Take Off in het verschiet. Met de aanwerving van Eva Joriskes, alweer ons 6de teamlid, verhogen we bovendien de slagkracht van ons bedrijf.

Het voorbije jaar groeide To The Point Events met maar liefst 20%. En dat in een krimpende markt…

Ook het najaar is zeer goed gevuld met een aantal schitterende evenementen. We lichten er alvast een paar uit:

Voor de 4de keer mocht To The Point Events de Chambers Trophy van Voka – Kamer van Koophandel Limburg, Limburgs grootste teambuildingevent voor bedrijven, in goede banen leiden. Dit keer gooiden we het over een heel andere boeg: onder de noemer ‘The Night Games’ kozen we voor een nachtelijke editie, in de sfeervolle omgeving van Herkenrode. Datzelfde weekend mochten wij ook de Family Day voor Carglass verzorgen. In onze volgende nieuwsbrief krijgt u een uitgebreid sfeerverslag van beide events.

De Student Take Off is het officiële startschot van het nieuwe academiejaar. Voor de 5de keer op rij zetten we een feestelijk punt achter de zomervakantie, samen met een 12.000-tal studenten van de Hasseltse hogescholen en universiteit. Dit jaar met nog meer sponsors, dus nog spectaculairdere attracties en nog meer studentikoos vertier.

Zet alvast ook zondag 20 oktober in uw agenda. Dan is het opnieuw de Energiebeurs van Lambrechts, een must voor de bewuste meerwaardezoeker.

Dit en nog veel meer komt uitgebreid aan bod in onze volgende nieuwsbrief.

De kwaliteit van een evenement staat of valt met de kwaliteit van het team. Daarom zijn we heel blij met de komst van Eva Joriskes, die als assistent projectmanager ons team komt versterken. Na 6 jaar To The Point Events tellen we nu 6 vaste teamleden… Op naar de 7 volgend jaar? Alvast veel succes, Eva !