Personeelsfeesten, meer dan een feest voor personeel?

Moeder, waarom feesten wij?! Om ons personeel gelukkig te maken! Dit najaar organiseerden wij zo’n feest voor o.a. Jacobs, Rettig, Hans Anders en Carglass. Allemaal totaal verschillende events, maar wel met hetzelfde doel. Het personeel een leuke avond bezorgen om hen te bedanken voor hun dagelijkse inzet. Tegelijk ook het wij-gevoel versterken en de normen en waarden van je bedrijf op een andere manier in the picture zetten. Ontdek hier de cases.

Jacobs:
De werknemers van Jacobs verzamelden in Dendermonde voor een night full of stars. De internationale verbondenheid die van deze multiculturele groep afdroop, zorgde voor een feest om nooit te vergeten.

Rettig:
Op 1 december trokken 300 medewerkers van Rettig en hun partners samen naar een exclusieve circusshow. Tijdens de avond werden ze verwend met heerlijke buffetten, enkele spectaculaire acts en een spetterende afterparty.

Hans Anders:
18 november verzamelden de 500 personeelsleden van Hans Anders in Hangar58 te Genk voor een feest with a touch of red. Bijzonder aan dit feest was voornamelijk de timing. Om iedereen de kans te geven om aanwezig te zijn op het feest, en de klanten niet voor een gesloten deur te laten staan, hield het feest plaats op zondagnamiddag.

Carglass:
De 1500 sterren van Carglass waanden zich op 1 december op een ware filmset in de Nekkerhal te Mechelen. Stuntacteurs vlogen rond hun oren, camera’s focusten op hun piekfijne kostuums en de gala-buffetten werden rijkelijk gevuld. Licht uit, spot aan!