TEAMBUILDING TOERISME LIMBURG

Op een zonovergoten dinsdag 28 juni 2011 bouwt Toerisme Limburg aan haar team spirit. Men rekende op To The Point Events voor de organisatie van een gevarieerde teambuilding dag. Een stevige wandeling werd beloond met lekkere broodjesmaaltijd in Alden Biesen en verdergezet met diverse workshops om culinair af te sluiten in restaurant Sapere.

Blotevoetenpad Zutendaal

Een strak schema werd aangehouden in de voormiddag. Het blotevoetenpad in Zutendaal (www.lieteberg.be) werd druk bewandeld. In het thema ‘back to nature’ ontdekten de wandelaars op blote voeten de bijzondere natuurprikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water op een gecontroleerd parcours. Deze inspanning werd beloond met een smakelijke broodjesmaaltijd in Alden Biesen.

Workshops in Alden Biesen

De deelnemers konden vervolgens een keuze maken tussen een smeuïge chocoladeworkshop of een pittige schermworkshop in het prachtige kader van Alden Biesen. De workshops werden afgesloten met een toeristische golfwagentocht doorheen het Maaslandschap.

Culinaire afsluiter

De teambuilding werd afgesloten met een bruisende rondleiding in het Wijnkasteel van Genoels – Elderen (www.wijnkasteel.com), gevolgd door een culinair hoogstandje in restaurant Sapere.

Deze teambuilding dag was alvast voor herhaling vatbaar, misschien ook bij u? Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over onze Teambuilding mogelijkheden.