Surf mee op het ritme van To The Point Events

Wij zijn creatief, innovatief en to the point, en dat willen we op alle mogelijke manieren uitstralen. Daarom ‘renoveerden’ we onze website, die u nog steeds terugvindt op het vertrouwde adres. In deze nieuwsbrief leiden we u graag rond in onze nieuwe virtuele thuis. Welkom!

Trots op ons nieuwe visitekaartje

De Google-zoekmachine is geworden wat de Gouden Gids ooit geweest is: de oplossing voor al je vragen. Hoog tijd dus om onze website in een kleedje te steken. Met gepaste trots stellen wij u onze vernieuwde website voor. Maakt niet uit of je een laptop, PC, tablet of smartphone bij de hand hebt: surf als de bliksem naar www.tothepointevents.be.

To The Point Events, ook online een trendsetter

Social media zijn volop in beweging. Facebook is geen modefenomeen van voorbijgaande aard, maar een deel van ons leven. Steeds meer mensen vinden ook de weg naar andere social media, zoals Twitter, LinkedIn en Instagram. Een trein die To The Point Events niet mist: voortaan inspireren wij u ook via deze kanalen. Volg ons, en blijf op de hoogte van al het nieuws. Voor, maar zeker ook achter de schermen…

Duik in de geschiedenis

Een nieuwe website, daarmee toon je dat je klaar bent voor de toekomst. Maar toch is er op onze webstek ook plaats voor een terugblik op het verleden. Wij grasduinden in ons archief, om de mooiste referenties van To The Point Events op te diepen. Je kan ze hier bekijken.