To The Point Events & studenten, a match made in heaven

Voor veel marketeers zijn studenten de moeilijkst bereikbare doelgroep in hun communicatieplannen. Bij To The Point Events hebben we de voorbije jaren een ruime ervaring in samenwerkingen voor en door studenten opgebouwd. Zo zijn we reeds 10 jaar coördinator van de Hasseltse Student Take-Off, organiseerden we de voorbije 3 jaren de Academische Openingszitting voor de AUHL en stonden we afgelopen jaar voor het eerst de organisatie van Brussel Brost bij met raad en daad. Lees hier hoe ook jij jouw merk of product bij de student in de kijker kan plaatsen.

In Hasselt is de Student Take-Off de eerste Grote Afspraak, met hoofdletter, voor 25.000 studenten. Het initiatief van hogescholen PXL en UCLL, Universiteit Hasselt en Stad Hasselt geldt in de Limburgse hoofdstad als het officieuze startschot van het academiejaar. Sponsorwerving, veiligheid, programmatie, podiumregie, animatie, VIP-hospitality, communicatie, catering, interactie met de buurt, het organiseren van een tapcursus voor de vrijwilligers. Kortom een 360° benadering. Voor Student Take-Off doet To The Point Events het allemaal.

Op de Brusselse tegenhanger Brussel Brost, zorgde To The Point Events voor de volledige logistieke en organisatorische invulling in opdracht van Brik en zetten we enkele extra partners mee aan tafel.

Samen met de partners van beide events, gaan we op zoek naar een leuke invulling om op het event een maximale ROI aan de partners te bieden!