To The Point Events wint opnieuw BEA award!

Voor het tweede jaar op rij haalt To The Point Events een BEA award binnen. Deze keer met de case ” The World of Warsco Units”. Een hele mooie erkenning voor de inzet van ons team en een stimulans om de lat nog hoger te leggen.

Graag lichten we onze winnende case hier nog even toe. Warsco Units in Genk bouwt units voor tijdelijke huisvesting. Het is een boeiend bedrijf met mensen die passioneel bezig zijn met hun klanten. Als evenementenbureau sta je dan voor de uitdaging die passie over te brengen bij de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw, dat eveneens bestaat uit… units! To The Point Events slaagde erin om de 600 gasten van het openingsevent bij Warsco Units te laten binnenstappen in een wondere wereld. Niets vermoedend werden ze meegenomen op een tocht doorheen de Warsco-wereld, waar de eindeloze mogelijkheden van de units live getoond werden. De productiehal van het bedrijf werd voor de gelegenheid omgebouwd tot een echt feestpaleis. Maar voor de apotheose van de avond trokken we naar buiten. Een onwaarschijnlijke show, opgebouwd rond de mensen en het wagenpark van het bedrijf, een volledig gesynchroniseerd klank- en lichtspel, afgesloten met een spetterende vuurwerkshow vanaf de torenkraan. Voor wie het nog niet gezien zou hebben, klik op onderstaand filmpje voor een impressie van deze unieke beleving.

Zaakvoerder Marc Warson getuigde voor de 18 koppige BEA-award jury met specialisten uit de sector dat dit event nog steeds een zeer positieve impact heeft op alle geledingen van zijn bedrijf en dat het al zijn verwachtingen overtroffen heeft inzake ROI en ROO. Bij To The Point Events gaan wij altijd op zoek naar die toegevoegde waarde voor onze klanten maar als de klant dat op zo’n overtuigende en authentieke manier wil getuigen zijn we daar natuurlijk bijzonder fier op. Wij dragen onze award dan ook bijzonder graag op aan Marc en zijn schitterende team!