Use your talent to change your world

Graag willen wij u vragen om onderstaand filmpje te bekijken, te liken en te delen ter promotie van een schitterende initiatief waarbij men de laatste wens van palliatieve patiënten wil invullen.

We hebben hiervoor een speciale slogan uitgewerkt:

Use your talent to change your world!

Because one special moment will be the very last….

Een 10tal dagen voor het feest maakten wij kennis met Jan Schraepen en zijn team van Ambulance Wens België, de organisatie die dit jaar gekozen was door het Jessafonds als het goede doel van hun jaarlijkse personeelsfeest. Hun getuigenis maakte dermate indruk op ons team bij To The Point Events dat wij iets extra wilden doen. Onder impuls van Stefan ging het dan bijzonder snel.

In samenspraak met Diamedia Minds (scenario film, ontwerpen drukwerk) en Medialife (captatie en montage) werd er met de coördinatie van Stefan Kerkhofs een zeer pakkend promofilmpje opgenomen. Ook de ziekenwagen werd in het grootste geheim gerevampt; met dank aan De Reisduif Carrosserie voor het lakken van de ambulance en aan White Light voor de bestickering van de ambulance. To The Point Events heeft dan nog aangepaste kledij gekocht die we bij onze partner Creabo lieten personaliseren.

De dankbaarheid en het enthousiasme van het team van Ambulance Wens België zijn hartverwarmend. Wij hopen dat zij met dit duwtje in de rug nog vele laatste wensen in vervulling kunnen laten gaan. En vandaar onze oproep via diverse media om het filmpje verder te delen ter promotie.