VKW Limburg verrast met nooit vertoonde wateract

De VKW Limburg Happening is en blijft één van de voornaamste nieuwjaarsrecepties van ondernemend Limburg. Het opzet van VKW Limburg is duidelijk: netwerken in stijl in een uniek kader. En dit jaar met een nooit vertoonde wateract als absolute apotheose…

De Limburgse bedrijfsleiders zetten het jaar feestelijk in op Alden Biesen, samen met het kruim van de Belgische politiek.

Klapper van de avond was een sensationele wateract, nooit eerder vertoond in België. Internationale dansers brachten de aanwezigen in extase met een fenomenale act, waarin ze speelden met het water en het publiek. Dit spektakel speelde zich boven de hoofden van de gasten af: op een groot transparant zeil met water, via een gigantisch frame vastgeklikt in de nok van de tent. Een spectaculaire choreografie op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk…

Daarnaast konden de gasten ook genieten van een indrukwekkende lasershow, hemelse buffetten, muzikale voltreffers en een sublieme inkleding.

6 jaar op rij

Al 6 jaar op rij maken VKW Limburg en To The Point Events van de Limburg Happening een groot succes: voor de 6de keer op rij verbluften we onze gasten met een verfrissend concept.

Combiné

Daags na de VKW Limburg Happening vond op dezelfde locatie overigens het verjaardagsfeest van Van Zon plaats. Door deze twee evenementen te combineren, genoten VKW en Van Zon van een gunstig tarief: meer ‘feest’ dus, voor een kleiner budget.

Benieuwd wie er aanwezig was op de VKW Limburg Happening? Bekijk een fotoverslag op de website van VKW Limburg of via Made in Limburg.

Wil u deze sensationele beleving ook boeken voor uw feest of receptie? Dat kan, exclusief bij To The Point Events.