Zie ginds kwam de Sintboot… (Video!)

Voor sommige events zou je geld geven om ze te mogen doen… De verwondering en oprechtheid van kinderen is hartverwarmend. Als je dan de enige echte Sint en zijn Pieten mag ontvangen met de boot in Laakdal bij Nike ELC dan is dat dubbel genieten.

Nochtans was het grote paniek bij de Pieten. Klungelpiet had op een wel zeer onhandige manier ervoor gezorgd dat alle muzieknoten verdwenen waren uit de muziekboekjes. Zo kon er geen enkel Sinterklaasliedje gespeeld worden… Maar met de hulp van de brave kindjes van Nike ELC en hun flinke ouders is het allemaal goed gekomen.

Maarten Cox als gastheer/zanger en de immer sympathieke Tim als vliegende reporter zorgden er samen met de kinderen voor dat de Sint uiteindelijk toch zeer tevreden was. Het werd zelfs nog een heel hip feestje met de Pieten die met “zwarte pieten stijl” een keileuke gangnam style parodie brachten. Een semi-transparante en verhoogde tent naast het kanaal, een rijkelijk aanbod aan zoete lekkernijen en hartige hapjes en een bijzonder uitbundige crew waren de andere ingrediënten van een super toffe beleving volledig op maat uitgewerkt door To The Point Events.

Bekijk dit bijzonder vrolijke filmpje en laat u meevoeren in de verwondering… Chichiwa, chichiwa, chichiwawawa (duimen omhoog)… 🙂