Zullen we deze zomer naar ons eigen pretpark gaan? To The Point Events geeft u 10 goede redenen!

Als u plannen heeft om deze zomer met uw medewerkers (en hun gezin) naar een pretpark te gaan, maakt u dan een keuze uit de ‘klassieke’ lijst of laat u To The Point Events uw ‘eigen pretpark voor 1 dag’ bouwen?

10 goede redenen om toch even na te denken voordat u de tickets bestelt!

 

 1. Kunt u iedereen een ganse dag plezieren?
  Leeftijden verschillen, smaken verschillen, elke doelgroep is anders. De kans is reëel dat u in een pretpark niet iedereen een ganse dag kan laten genieten. Voor sommigen zal er ook een ‘déjà-vu’ gevoel zijn want dit is nu éénmaal een activiteit die men zelf op eender welk moment met gezin of vrienden kan organiseren.
  .
 2. Wie staat er die dag het meest in de picture: het pretpark of uw eigen bedrijf? En wie betaalt daarvoor…?
  Als bedrijf verwacht u van zo’n familiedag natuurlijk een minimale ROI. In een pretpark zijn de branding mogelijkheden beperkt. Een eigen evenement op een unieke locatie kunt u als bedrijf volledig claimen en branden. Daarmee heeft u de ROI al voor een groot stuk zelf in handen.
  .
 3. Neemt u de missie en de visie van uw bedrijf mee naar uw event?
  Een personeelsevent is een ideale gelegenheid om de missie en de visie van uw bedrijf extra te highlighten. In een pretpark heeft u dat niet of nauwelijks in de hand, terwijl een event op maat werkelijk doorspekt kan worden met uw bedrijfsfilosofie!
  .
 4. Voor honger en dorst: wordt het de klassieke pretparkkost of kiest u voor ‘hapjes van het huis’?
  U zou versteld staan van de creatieve mogelijkheden die er zijn om betaalbare én gevarieerde catering op maat te organiseren!
  .
 5. Wordt het een dag waar nog lang over gesproken wordt als ‘toen in park x’ of als ‘ONZE bedrijfsdag’?
  Ook dit is ROI! Een dag die als ‘uniek’ beleefd wordt, want ‘helemaal voor ons georganiseerd door ons bedrijf’, blijft veel langer hangen!
  .
 6. Is het een zorgeloze dag voor iedereen of moeten uw eigen medewerkers zich toch nog om de organisatie en het goede verloop bekommeren?
  To The Point Events heeft werkelijk alles in huis om uw volledige team die dag te ‘ONTZORGEN’! Dankzij onze flexibele crew kunnen we die dag zoveel mensen inzetten als nodig, zodat u en uw medewerkers volop kunnen genieten van elk moment, zoals het ook hoort.
  Maar ook in de voorbereiding kunt u alles overlaten aan de projectmanagers van To The Point Events. Het enige wat u zelf nog moet doen, is kiezen en beslissen!
  .
 7. Elk jaar een ander park betekent elk jaar andere contacten en een andere aanpak.
  Met To The Point Events heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt en dat creëert een vertrouwensband. Wij kennen uw bedrijf en bouwen een event VOOR U!
  .
 8. Onze nieuwigheden zijn ook die van u!
  Dankzij de nauwe band die To The Point Events heeft met The Fungroup, hebben we natuurlijk altijd wel spectaculaire nieuwigheden in huis. Daardoor kunnen we werkelijk een ‘pretpark voor 1 dag’ organiseren voor uw bedrijf.
  .
 9. Hoe zit het met het budget?
  Het budget voor een pretparkbezoek kent u. Neemt u onze uitdaging aan om voor hetzelfde budget iets te creëren waar in uw bedrijf nog jaren over gesproken wordt?
  .
 10. Waarom zou u voor de organisatie van uw familiedag in zee gaan met To The Point Events?
  Recente cijfers van een bevraging bij 200 bedrijven uit de Top 1000 in België liegen er niet om. Amper 5 jaar na het ontstaan van To The Point Events hebben we al een heel mooie reputatie opgebouwd inzake naamsbekendheid, creativiteit, aanbeveling en klantentevredenheid. Elke klant is een referentie voor ons!Naar welk pretpark gaat u deze zomer met uw medewerkers? Bekijk onderstaande video ter inspiratie.

Voor meer info en een aantal sprekende referentievideo’s klik hier!