×

Toffe Teambuildings op dreef

Tijdens de afgelopen maanden hebben we tal van teambuildings mogen organiseren in binnen- en buitenland. Het was het ideale moment om de deelnemers uit hun winterslaap te halen en klaar te stomen voor de frisse lente. Op maat van elk bedrijf stelden we een aangepast programma samen.

Bosch trekt de grens over!

Met Bosch staken we de grens over naar Nederland. Voor hen stond een mix aan traditionele en futuristische activiteiten op de agenda, het ging van vuur maken, over raadsels oplossen tot dronevliegen en een virtuele bom ontmantelen. Alle onderdelen waren gericht op het verbeteren van hun communicatievaardigheden onderling. Tot slot wist gastspreker Guido Thys hen te verrassen met zijn presentatie over ‘collega’s wegjagen’.

Kärcher en Curia gaan voor energyboost

Andere bedrijven met nood aan een energyboost waren Kärcher en Curia. En zij namen dit wel heel letterlijk. Ze wouden hun deelnemers graag net iets meer uitdagen, hun een beetje uit hun comfortzone halen. Beide bedrijven hadden een uiteenlopende dagactiviteit, maar sloten de dag wel op dezelfde manier af: met een Haka. Dé workshop waarin energie & fun gecombineerd worden. Het werkt ongelofelijk motiverend en het creëert een fantastisch groepsgevoel tussen de deelnemers. De passie en groepsdynamiek wordt helemaal duidelijk wanneer iedereen tot slot de eigen Haka presenteert. Een unieke ervaring die nog lang nazindert in de organisaties.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved