×

Beleef België & omstreken

Ons Belgenland heeft heel wat troeven. Van de heuvels in de Ardennen over de landelijke gebieden in Haspengouw tot de Noordzeekust. Van bekende centrumsteden zoals Antwerpen & Brussel tot de greenspots in Borgloon & Ieper.

Ben je op zoek naar unieke parels voor een event of tribebuilding? Dit liefst in combinatie met out-of-the-box activiteiten? Door de gepaste elementen te combineren, creëren we unieke momenten waar de tribe nog dichter naar elkaar groeit.

Beleef de zomer van 2020 samen met jouw tribe in (en rond) België.
Wij geven je alvast enkele tips:

Het Toscane van Limburg

Uitgestrekte fruitplantages, heuvelachtige gebieden & een historisch stadscentrum maken van Borgloon ‘De Parel Van Haspengouw’. Ontdek de verborgen parels in de uitgestrekte gebieden met de fiets, de Vespa of te voet. Onder het motto ‘Disconnect to connect’ sturen we je op pad zonder smartphone, maar met een GPS. Het doel? De verborgen parels vinden, de opdrachten tot een goed einde brengen & zoveel mogelijk stroopjes verzamelen. We sluiten de dag af met een heerlijk diner op één van de unieke plekken die de gravenstad rijk is.

Benieuwd hoe je dag er kan uitzien? Bekijk deze format.

Landelijk Bilzen

Trek er met je tribe op uit in de omgeving van het landelijke Bilzen. Je ontdekt het Blotevoetenpad in Zutendaal, toont jouw scherm- en of chocolatierkunsten in Alden Biesen & proeft van de streekwijnen in het pittoreske wijnkasteel van Genoelselderen.

Laat je inspireren door de format team Bilzen.

Meerdaagse trips

Ontdek België op een exclusieve manier. Tijdens een meerdaagse trip combineren we culinaire hoogstandjes met toeristische sweet spots. Proef Bourgondisch Brussel tijdens een tasting tour, ervaar de Gentse pracht vanop een boot of geniet van een picknick te velde in Brugge.

Zin in zo’n exclusieve uitstap? Bekijk deze format. 

Jouw tribe trapt door in Zeeland

Bied een unieke experience aan je klanten of collega’s tijdens een sportieve incentive. Neem ze mee op sleeptouw tijdens een fietsweekend in het land van zilte smaken: Zeeland. Na een hartelijke ontvangst trek je er met je tribe op uit & ontdek je de hotspots van de Nederlandse provincie. Zij die liever de fiets aan de haak laten hangen, trekken erop uit met een alternatief vervoersmiddel. Opzoek naar een ideale mix tussen business & pleasure? Daag ons uit & wij zorgen voor een onvergetelijke beleving.

Zin in een sportieve uitstap? Bekijk dan deze case.

Big in Japan

Hasselt heeft het: een eigen Japanse tuin. Kruip in een echt sumoworstelaarspak en voel je net als een Japanse krijgsheer. Sla mee met het ritme tijdens een taiko of leer de kunst van het Japans vouwen, orgami. De Japanse tuin is de ideale plek om de cultuur ten volle te beleven. Sluit jou tribebuilding af met een echte sushi-ervaring in een Japans restaurant.

Ontdek meer over dit format.

Extra tip: Combineer deze dag met een voorafgaande meeting.

Onze nieuwsbrief

Andere stories

© 2024 To The Point Events BVBA • All Rights Reserved