Belgian Journey: Antwerpen – 2014

  • BedrijfTomorrowland
  • Datum17 juli 2014
  • LocatieAntwerpen - Brussel
  • Genodigden300

Na een geslaagde eerste editie van de Belgian Journey vorig jaar kreeg To The Point Events ook dit jaar de kans om de buitenlandse gasten van Tomorrowland een stukje België te laten ontdekken, zelfs 2 keer.

De eerste donderdag namen we 300 travellers mee naar Antwerpen waar we hen de schitterende diamantstad lieten ontdekken per fiets, hun de prachtige skyline lieten bewonderen vanop het dak van het MAS, in avant-première een film over 10 jaar Tomorrowland toonden en kennis lieten maken met de Belgische bieren en chocolade in het Felix Pakhuis. Na een heerlijke Belgische maaltijd met frietjes en wafels en een geslaagde party op de Badboot kregen de gasten de kans zich helemaal klaar te maken voor 3 dagen feestgedruis op de officiële pré-party op Dreamville.

De dag voor het tweede feestweekend lieten we 350 gasten kennis maken met Brussel. Manneke Pis werd speciaal voor deze gelegenheid in een Tomorrowland-kostuum getooid. De film over 10 jaar Tomorrowland bracht hen vervolgens helemaal in de stemming om Mini-Europa te overspoelen met feestende beats. Een Belgian Party op de Heizel maakte het feestje helemaal compleet.

Beleef het allemaal vanop de eerste rij in deze sfeerreportage.

Meer Special Event Cases:

MEER REFERENTIES