Chambers Trophy – 2014

  • BedrijfVoka Limburg
  • Datum5 september 2014
  • LocatieStayen
  • Genodigden550

To The Point Events – recent uitgeroepen tot top 3 van meest gewaardeerde eventbureaus in de Benelux – mocht al voor het 5de jaar op rij instaan voor het concept en de organisatie van Chambers Trophy. Dit jaarlijkse bedrijfsevenement van VOKA – Kamer van Koophandel Limburg is het grootste teambuilding-event in zijn soort. Voor deze editie trokken we naar één van de mooiste voetbalstadions in het land: Stayen, de thuisbasis van STVV.

We grepen terug naar de succesformule van vorig jaar en maakten er opnieuw een avondeditie van. De populaire boeken- en filmreeks “The Hunger Games” vormde de inspiratie voor het thema: “Hunger for Glory”. Dit kwam ook aan bod in een heus teaser- filmpje dat To The Point Events creëerde om het event in de kijker te zetten.

109 teams trotseerden de meest uiteenlopende uitdagingen. Een achtervolging door waakhonden, uitbeelden op 6 meter hoge palen, boogschieten,… Iedereen kwam zelfs in hogere sferen terecht en vloog rond als een echte roofvogel!

Traditiegetrouw moesten ook de VIPs zich bewijzen en konden ze extra punten sprokkelen voor hun teams door – geblinddoekt – heel wat ‘lekkers’ te eten.

Op het einde van de avond bleek KBC Bank het team te zijn dat met alle roem & eer naar huis ging en de dames van Bewel werden het beste vrouwenteam. Prestaties die tot in de vroege uurtjes gevierd werden.

Snuif de sfeer op in bijgevoegde aftermovie en tot volgend jaar!

To The Point Events blijft zich positioneren als specialist in grote en grootse events.

 

Meer Teambuilding Cases:

MEER REFERENTIES