Inhuldiging hoofdkantoor Flexpoint – 2013

  • BedrijfFlexpoint
  • Datum7 november 2013
  • LocatieHoofdkantoor Flexpoint
  • Genodigden300

‘Exceed expectations’, zo luidt het credo van Flexpoint. De verwachtingen overtreffen, dat was ook wat To The Point Events nastreefde bij de inhuldiging van het nieuwe Flexpoint-hoofdkantoor.

Als HR-dienstverlener kent Flexpoint het belang van een huiselijke werkplek, waar werknemers zich echt thuis voelen. Daarom richtte het bedrijf haar nieuw kantoor in als een ‘living’, om de sociale verbondenheid op de werkvloer te versterken. De zogenaamde Flexpoint Plaza vormt het hart van de kantoorruimte. Een knusse eet – en koffieruimte, waar werknemers lunchen of pauzeren en klanten informeel ontvangen worden. Flexpoint geeft haar zakelijke aanpak altijd een persoonlijke toets, dat stralen ze ook uit in hun bedrijfsgebouw.

In het Delorge Business Park in Hasselt, waar de uitvalsbasis gevestigd is, werden een 300-tal gasten als prinsen ontvangen en rondgeleid. De receptie zelf was, de slogan ‘exceed expectations’ indachtig, meer dan een gewone receptie. De zaal was ingericht als Flex-fair: een mini-beurs met standhouders die de aanwezigen volledig konden ‘ontzorgen’. Dankzij de aanwezige dienstverleners, die de gasten inspireerden met advies inzake welness, functionele apps, whisky, … trokken de gasten volledig zen huiswaarts.

Meer Bedrijfsfeest Cases:

MEER REFERENTIES